ing-org.dp.ua

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Інформаційна зустріч з учнями 8-9 класів КЗШ №114 з питань профілактики правопорушень, злочинів та інших негативних проявів в дитячому середовищі

E-mail Печать

12 лютого 2015 року службою у справах дітей на базі Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 114  проведена інформаційна зустріч з учнями 8-9 класів  з питань профілактики правопорушень, злочинів та інших негативних проявів в дитячому середовищі. На зустріч був запрошений оперуповноважений сектору кримінальної міліції у справах дітей Інгулецького РВ КМУ ГУ МВС України в Дніпропетровській області.

В ході заходу обговорювались питання дитячої злочинності, наводились приклади найбільш актуальних кримінальних правопорушень, які скоюють діти в Інгулецькому районі. Оперуповноважений сектору кримінальної міліції у справах дітей та спеціаліст служби у справах дітей роз’яснювали права і обов’язки дітей, а також види кримінальної та адміністративної відповідальність, які застосовуються до дітей.

Спеціаліст служби у справах дітей розповіла про наслідки вживання алкоголю та тютюну та їх дію на дитячий організм.  На підтвердження слів, учням була показана соціальна реклама проти куріння та алкоголізму та відеоматеріал про дітей, які були  доставлені до лікарень у стані гострої алкогольної інтоксикації.

Переглянути фотозвіт

Iнформери

Погода

Погода в Україні

________________________

Вiдвiдувачiв за сьогодні

За 24 години

__________________

__________________

__________________

Проверка тиц