ing-org.dp.ua

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Районні заходи з нагоди 26-ї річниці виведення радянських військ з Афганістан та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

E-mail Печать

 

13 лютого 2015 року відбулись районні заходи з нагоди 26-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Розпочались урочистості покладанням квітів до пам’ятних знаків на честь загиблих воїнів-афганців О.Купріянця та С.Заїки. Після чого біля меморіалу воїнам-інтернаціоналістам відбувся мітинг-реквієм. В заходах взяли участь голова районної у місті ради Є.Рижков і його заступники, керівники та представники трудових колективів підприємств району, депутати міської та районної рад, батьки загиблих воїнів, ветерани війни, студентська та учнівська молодь, жителі мікрорайону Інгулець. До присутніх звернулися голова районної у місті ради Є.Рижков, генеральний директор ПАТ «ІнГЗК» О.Сальков, ветеран війни в Афганістані О.Білов, голова Інгулецької районної організації «Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)» Л.Численюк, які побажали всім присутнім миру, здоров’я та благополуччя. Є.Рижков та Л.Численюк нагородили ветеранів-афганців відзнаками різних рівнів. Заупокійну панахиду по загиблим воїнам служив ветеран війни в Афганістані, настоятель Української Православної церкви Стретіня Господнього  протоієрей Микола.

Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих на афганській землі воїнів та пам'ять військовослужбовців, які загинули в зоні проведення АТО.

Закінчився захід покладанням квітів до меморіалу.

Переглянути фотозвіт

Iнформери

Погода

Погода в Україні

________________________

Вiдвiдувачiв за сьогодні

За 24 години

__________________

__________________

__________________

Проверка тиц