ing-org.dp.ua

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Інформаційна зустріч зі студентами Інгулецького технікуму ДВНЗ "КНУ" з питань профілактики правопорушень, злочинності та інших негативних проявів в дитячому середовищі

E-mail Печать

11 лютого 2015 року на базі в Інгулецького технікуму ДВНЗ «Криворізький національний університет» пройшла інформаційна зустріч зі студентами  з питань профілактики правопорушень, злочинності та інших негативних проявів в дитячому середовищі.

В заході прийняли участь начальник служби у справах дітей виконкому районної у місті ради Совенко С.М., головний спеціаліст служби у справах дітей Стеценко Г.А., інспектор (фахівець) Криворізького МВ КВІ Інгулецького району УДПтСУ в Дніпропетровській області Конопля С.Г. та  лікар-гінеколог КЗ «Міська лікарня № 17» Стахова О.Л.

В ході бесіди дітям та молоді були роз’яснені їх права та обов’язки згідно чинного законодавства,  наведені приклади  кримінальних правопорушень, які скоїли діти в Інгулецькому районі в 2014 та 2015 роках та наслідки цих вчинків.

Спеціаліст служби у справах дітей розповіла про вплив алкоголю та тютюну на молодий організм. На підтвердження слів, студентам була показана соціальна реклама проти куріння та алкоголізму та відеоматеріал про дітей, які були  доставлені до лікарень у стані гострої алкогольної інтоксикації.

Лікар-геніколог докладно розповіла про наслідки раннього статевого життя та незаплановану вагітність. До відома студентів доведена інформація про засоби контрацепції. Діти були попередженні про необхідність ведення здорового способу життя та планування свого майбутнього.

Під час заходу проведено єдиний профілактичний день, на який були запрошені  діти, які порушують навчально-виховний процес у закладі освіти та діти, які скоїли кримінальні правопорушення і знаходяться на обліку КВІ та СКМСД, та такі, що відбувають умовний термін покарання. З ними проведена профілактична робота щодо недопущення скоєння повторних злочинів та правопорушень, бесіда щодо їх відношення до навчання, поведінки та позаурочної зайнятості.

Переглянути фотозвіт

Iнформери

Погода

Погода в Україні

________________________

Вiдвiдувачiв за сьогодні

За 24 години

__________________

__________________

__________________

Проверка тиц