ing-org.dp.ua

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Рейдовий захід «Діти вулиці», «Сім'я»

E-mail Печать

З метою соціального захисту дітей, профілактики та попередження негативних проявів серед них, бездоглядності і безпритульності,  вживання дітьми алкогольної та тютюнової продукції, 10 лютого 2015 року спеціалістами  служби у справах дітей спільно з соціальним педагогом КЗШ № 100 на території житлового масиву Інгулець проведений рейдовий захід «Діти вулиці», «Сім'я». 

В рамках рейду відвідувались сім'ї, які перебувають у складних життєвих обставинах, сім'ї щодо яких надійшли скарги від мешканців району. З’ясовувались умови проживання дітей в цих сім’ях та виконання батьками обов’язків по вихованню та утриманню дітей. 

   Спеціалістами служби у справах дітей були проведені профілактичні бесіди з батьками, вони попереджені про відповідальність за життя та здоров’я дітей,  необхідність дотримання санітарно-гігієнічних норм в житловому приміщенні та наявності речей (одягу, взуття, книг, іграшок); недопустимість застосування насильства (фізичного, психологічного, економічного, сексуального) по відношенню до дітей.

    Всі батьки були попередженні про можливість бути притягнутими до адміністративної відповідальності по ст. 184 КУпАП за ухилення від виконання своїх обов’язків по вихованню та утриманню дітей.

Переглянути фотозвіт

Iнформери

Погода

Погода в Україні

________________________

Вiдвiдувачiв за сьогодні

За 24 години

__________________

__________________

__________________

Проверка тиц